Meeting room & entrance

Office

In dit immobiliënkantoor aan zee werd – door middel van het interieur – zoveel mogelijk getracht om de klanten op een zakelijk en toch familiale sfeer te verwelkomen. De Stoal-plafonds en gekozen verlichting dragen hierbij ongetwijfeld aan bij. De verlichting werd waar nodig eveneens geïntegreerd in de akoestische tegels. Dit resulteerde in een optimaal resultaat voor deze klant.

 

Dans cette agence immobilière située au bord de la mer, on s’est efforcé, par le biais de l’intérieur, d’accueillir les clients dans une atmosphère à la fois professionnelle et conviviale. Les plafonds Stoal et l’éclairage choisi y contribuent largement. L’éclairage a également été intégré aux dalles acoustiques là où cela était nécessaire. Le tout nous a permis de fournir à notre client un résultat optimal.

USED PRODUCTS




Ontdek nog meer projecten

Bekijk de volledige referentielijst!