Public Service Office

Office

In deze kantoren streven de medewerkers naar een warm en aangenaam onthaal voor de klanten.

We kozen daarom voor een plafond die perfect geïntegreerd werd met het meubilair en de groenwanden. Op die manier ontstaat een aangename sfeer. Afgebakende akoestische zones worden afgewisseld met non-perfo-zones.

De speelse combinatie van Stoal Skivn led-modules zorgt dan weer voor een leuk accent in de ruimte.

De groene mos-wanden in de hal worden geaccentueerd door richtbare dubbele Tube Swings en worden eveneens voorzien als looplicht.

 

Dans les bureaux de Voorzorg, les employés s’efforcent de réserver un accueil chaleureux et agréable aux clients. Nous avons donc choisi de combiner le plafond à des meubles aux couleurs conviviales et des murs de verdure, créant ainsi une atmosphère accueillante. Des zones acoustiques délimitées alternent avec des zones non perforées.

La combinaison folâtre des modules LED Stoal Skivn apporte une touche sympa à la pièce.

Les murs en mousse verte du hall d’entrée sont accentués par des Tubes Swings doubles réglables et servent également d’éclairage de circulation.


USED PRODUCTS




Ontdek nog meer projecten

Bekijk de volledige referentielijst!